CATERING SYLWESTROWY

  1. Strona główna
  2. Pokoje
  3. Szczegóły oferty cms

Menu Sylwestrowe 2020/2021

Pożegnajmy z przytupem rok 2020. Nadchodzący musi być lepszy :) ! 

 

 

MENU SYLWESTROWE 

 

 

ZESTAW I 

55 ZŁ/OS 

 

- mix tartinek, łódeczki z kindziukiem
- rożki z ciasta franuskiego z farszem szpinakowym
- tatar wołowy
- pasztet z konfiturą z czerwonej cebuli 
- sałatka mediolańska

 

* dodatkowo ciasto: sernik chałwowy i ciasto marchewkowe z bakaliami 10 zł/os

 

 

ZESTAW II

85 zł/os

 

DANIA GORĄCE:
- krem z białych warzyw z płatkami migdałów
- noga z kaczki, kopytka w tymianku, buraczki
PRZYSTAWKI:
- carpaccio z jelenia, oliwa z oliwek, parmezan, rukola
- tatar z łososia
- mix tartinek, łódeczki z kindziuka
- pasztet z konfiturą z czerwonej cebuli
- conchigliette z pastą z tuńczyka 
- sałatka diabelska 

 

*dodatkowo ciasto: sernik chałwowy i ciasto marchewkowe z bakaliami 10 zł/os

 

 

 

Zamówienia przyjmujemy do 27.12.2020 r.

Odbiór osobisty w CKB Titanic w dniu 31.12.20 w godzinach 9.00-12.00

Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.

Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej(kaucja ustalana jest indywidualnie)

Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu 

lub przelewem na konto 

BNP Paribas Bank Polska S.A. 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630  

 

Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.

W przypadku rezygnacji  z zamówienia po 27.12.20

 WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI

REZERWACJE: 85 742 92 46 lub 532 00 092

recepcja@ckbtitanic.pl

 

 

Pozostałe oferty

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij