MENU SYLWESTROWE
ZESTAW I
55 ZŁ/OS
- mix tartinek, łódeczki z kindziukiem
- rożki z ciasta franuskiego z farszem szpinakowym
- tatar wołowy
- pasztet z konfiturą z czerwonej cebuli
- sałatka mediolańska
* dodatkowo ciasto: sernik chałwowy i ciasto marchewkowe z bakaliami 10 zł/os
ZESTAW II
85 zł/os
DANIA GORĄCE:
- krem z białych warzyw z płatkami migdałów
- noga z kaczki, kopytka w tymianku, buraczki
PRZYSTAWKI:
- carpaccio z jelenia, oliwa z oliwek, parmezan, rukola
- tatar z łososia
- mix tartinek, łódeczki z kindziuka
- pasztet z konfiturą z czerwonej cebuli
- conchigliette z pastą z tuńczyka
- sałatka diabelska
*dodatkowo ciasto: sernik chałwowy i ciasto marchewkowe z bakaliami 10 zł/os
Zamówienia przyjmujemy do 27.12.2020 r.
Odbiór osobisty w CKB Titanic w dniu 31.12.20 w godzinach 9.00-12.00
Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.
Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej(kaucja ustalana jest indywidualnie)
Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu
lub przelewem na konto
BNP Paribas Bank Polska S.A. 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630
Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.
W przypadku rezygnacji z zamówienia po 27.12.20
WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI