CATERING WIGILIJNY

  1. Strona główna
  2. Pokoje
  3. Szczegóły oferty cms

MENU WIGILIJNE

 

Zestaw I

80 ZŁ/OS

ZUPA (1 do wyboru):

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Zupa grzybowa z łazankami

DANIA GORĄCE:

  • Karp w sosie piernikowym puree ziemniaczane
  • Krokiety z kapustą i grzybami

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  • Ryba faszerowana
  • Śledź z cebulką
  • Kapusta z grzybami
  • Kulebiak wigilijny
  • Kutia
  • Sałatka jarzynowa
  • Kompot z suszu owocowego
  • Ciasto ( sernik chałwowy, makowiec)

 

 

Zestaw II

95 ZŁ/OS

ZUPA (1 do wyboru):

  • Zupa grzybowa z łazankami
  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Zupa rybna

DANIA GORĄCE:

  • Dorsz w sosie z sera pleśniowego z ziemniakami opiekanymi
  • Pierogi z kapustą i grzybami

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  • Terrina rybna
  • Karp w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Tatar z łososia
  • Szuba
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka krabowa
  • Kutia
  • Kompot z suszu owocowego
  • Ciasto (sernik chałwowy, makowiec)

 

 

Zamówienia przyjmujemy do 20.12.2020 r.

Odbiór osobisty w CKB Titanic w dniu 24.12.20 w godzinach 9.00-12.00

Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.

Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej(kaucja ustalana jest indywidualnie)

Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu 

lub przelewem na konto 

BNP Paribas Bank Polska S.A. 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630  

 

Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.

W przypadku rezygnacji  z zamówienia po 20.12.20

 WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI

 

REZERWACJE: 85 742 92 46 lub 532 600 092

recepcja@ckbtitanic.pl

Pozostałe oferty

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij