MENU WIGILIJNE
Zestaw I
80 ZŁ/OS
ZUPA (1 do wyboru):
- Barszcz czerwony z uszkami
- Zupa grzybowa z łazankami
DANIA GORĄCE:
- Karp w sosie piernikowym puree ziemniaczane
- Krokiety z kapustą i grzybami
PRZEKĄSKI ZIMNE:
- Ryba faszerowana
- Śledź z cebulką
- Kapusta z grzybami
- Kulebiak wigilijny
- Kutia
- Sałatka jarzynowa
- Kompot z suszu owocowego
- Ciasto ( sernik chałwowy, makowiec)
Zestaw II
95 ZŁ/OS
ZUPA (1 do wyboru):
- Zupa grzybowa z łazankami
- Barszcz czerwony z uszkami
- Zupa rybna
DANIA GORĄCE:
- Dorsz w sosie z sera pleśniowego z ziemniakami opiekanymi
- Pierogi z kapustą i grzybami
PRZEKĄSKI ZIMNE:
- Terrina rybna
- Karp w galarecie
- Ryba po grecku
- Tatar z łososia
- Szuba
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka krabowa
- Kutia
- Kompot z suszu owocowego
- Ciasto (sernik chałwowy, makowiec)
Zamówienia przyjmujemy do 20.12.2020 r.
Odbiór osobisty w CKB Titanic w dniu 24.12.20 w godzinach 9.00-12.00
Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.
Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej(kaucja ustalana jest indywidualnie)
Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu
lub przelewem na konto
BNP Paribas Bank Polska S.A. 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630
Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.
W przypadku rezygnacji z zamówienia po 20.12.20
WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI
REZERWACJE: 85 742 92 46 lub 532 600 092
recepcja@ckbtitanic.pl