OFERTA CATERINGOWA

  1. Strona główna
  2. Pokoje
  3. Szczegóły oferty cms

ZAPRASZAMY DO ZAPOZNANIA SIĘ Z NASZĄ OFERTĄ CATERINGOWĄ

IMPREZA SMAKUJE LEPIEJ Z CATERINGIEM OD NAS

 

NIE MASZ CZASU NA GOTOWANIE? - TO NIE PROBLEM, ZROBIMY TO ZA CIEBIE, BO KOCHAMY GOTOWAĆ DLA INNYCH ! 

 

ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ:

TELEFONICZNIE: 532-600-092

MAILOWO: MARKETING@CKBTITANIC.PL

 

ZAPOZNAJ SIĘ Z NASZĄ OFERTĄ:

Zestaw 1

NA GORĄCO:

  • Wykwintny rosół drobiowy z domowym makaronem

  • Filet z kurczaka w sosie śmietanowo-pieczarkowym z ziemniakami purée i bukietem sałat z sosem vinegrette

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  • Ryba faszerowana

  • Rolada drobiowa

  • Pasztet z sosem żurawinowym

  • Półmisek pieczonych i wędzonych mięs (przyrządzony domowym sposobem)

  • Sałatka grecka z serem feta i oliwkami

  • Sałatka gyros z puszystym smażonym kurczakiem i warzywami

KOSZT OD OSOBY 80 zł- bez ciasta

KOSZT OD OSOBY 90zł – z ciastem

 

Zestaw 2

NA GORĄCO:

  • Krem brokułowy z pestkami słonecznika

  • Schab faszerowany mięsem mielonym, aromatyzowanym pieczoną papryką podany z sosem z zielonego pieprzu, ziemniaki opiekane, bukiet sałat z sosem vinegrette

 

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  • Tatar ze śledzia z imbirem na miodowym krążku

  • Rolowany kurczak ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

  • Pasztet z sosem tatarskim

  • Mięsa pieczone przekładane wędzonkami w kompozycji serów

  • Liście sałat sezonowych z grillowaną piersią kurczaka, aromatyzowaną dressingiem ze skórki cytryny oraz soczystymi mandarynkami

  • Mozzarella przeplatana pomidorami, podana z bazylią

     

KOSZT OD OSOBY 85 zł- bez ciasta

KOSZT OD OSOBY 95zł – z ciastem

 

Zestaw 3

NA GORĄCO:

  • Chrzanica na zakwasie z białą kiełbasą

  • Polędwiczki wieprzowe z sosem podgrzybkowo-ziołowym podane z ziemniakami opiekanymi i surówką sezonową

  • Filet kurczaka z pomidorami i oliwkami ze szpinakiem, purée

 

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  • Befsztyk tatarski lub tatar z łososia (jedno do wyboru)

  • Pstrąg faszerowany z sosem szpinakowym

  • Schab w galarecie przyrządzony Sous- Vide

  • Pasztet z paseczkami słoniny

  • Mięsa pieczone przekładane wędzonkami w kompozycji serów

  • Liście sałat sezonowych z grillowaną piersią kurczaka, aromatyzowaną dressingiem ze skórki cytryny oraz soczystymi mandarynkami

  • Sałatka nicejska z tuńczykiem

     

KOSZT OD OSOBY 120 zł- bez ciasta

KOSZT OD OSOBY 130zł – z ciastem

 

DANIA WEGETARIAŃSKIE

NA GORĄCO:

  • Miruna w sosie śmietanowo – koperkowym, ziemniaki, surówka

  • Włoska fantazja (makaron penne z suszonymi pomidorami i serem rokpol)

  • Zapiekane brokuły

  • Kotlety sojowe z surówką

  • Naleśniki ze szpinakiem (2 szt)

Możliwe zupy na zamianę:

  • Bulion z kołdunami (zestaw I, II, III)

  • Flaki po staropolsku (zestaw III)

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem lub kołdunami (zestaw I, II, III)

 

 

 

 

Pozostałe oferty

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij