CATERING WIELKANOCNY

  1. Strona główna
  2. Pokoje
  3. Szczegóły oferty cms

OFERTA WIELKANOCNA

 

ZUPA:

Chrzanica z białą kiełbasą i jajkiem

 

DANIE GORĄCE :

Udko z kaczki z puree ziemniaczanym i buraczkami

 

PRZEKĄSKI ZIMNE:

Jajka faszerowane szynką i pieczarkami

Rolada z kurczaka

Pasztet z sosem żurawinowym

Schab ze śliwką

Kieszonki schabowe z musem chrzanowym

Sałatka jarzynowa

Sałatka brokułowa z jajkiem i serem feta

 

CIASTO :

Babka cytrynowa

 

KOSZT OD OSOBY 125 zł

 

Zamówienia przyjmujemy do 31.03.21

Odbiór osobisty w CKB Titanic w dniu 04.04.21 – 05.04.21 w godzinach 9.00-12.00

Zamówienia przyjmujemy na minimum 6 osób

Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.

Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej

(kaucja ustalana jest indywidualnie) + 10zł/os

Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu lub przelewem na konto Numer rachunku: BNP Paribas Bank Pol 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630

Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.

W przypadku rezygnacji z zamówienia po 31.03.21

WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI

 

REZERWACJE: 85 742 92 46 lub 532 600 092

marketing@ckbtitanic.pl

Pozostałe oferty

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij