MENU ŚWIĄTECZNE
Zestaw I
80 ZŁ/OS
ZUPA (1 do wyboru):
- Zupa brokułowa z cielęcymi klopsikami
- Chrzanica z białą kiełbasą
NA GORĄCO (1 do wyboru):
- Pieczeń z indyka w aksamitnym sosie sosie z suszonych pomidorów z ryżem jaśminowym i surówką ze świeżych warzyw
- Szynka pieczona w tymianku w sosie pieczeniowym z ziemniakami puree i bukietem sałat w sosie vinegrette
PRZEKĄSKI ZIMNE:
- Ryba po staropolsku
- Tatar z łososia
- Pasztet z sosem żurawinowym
- Rolada drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
- Półmisek pieczonych i wędzonych mięs (przygotowany domowym sposobem)
- Sałatka mediolańska
- Ciasto ( sernik chałwowy, makowiec)
Zestaw II
95 ZŁ/OS
ZUPA (1 do wyboru):
- Krem podgrzybkowy z groszkiem ptysiowym
- Flaki
NA GORĄCO:
- Połówka kaczki faszerowanej jabłkami z sosem żurawinowym, kopytkami i buraczkami
- Schab nadziewany mięsem i kurkami w ziołowym sosie, ziemniaki opiekane, surówka z marchewki i chrzanu
PRZEKĄSKI ZIMNE:
- Ryba faszerowana
- Ozory wieprzowe z sosem tatarskim
- Befsztyk tatarski
- Pasztet z paskami słoniny
- Półmisek pieczonych i wędzonych mięs(przyrządzony domowym sposobem)
- Sałatka z grillowanym kurczakiem
- Sałatka krabowa
- Ciasto (sernik chałwowy, makowiec)
Zamówienia przyjmujemy do 20.12.2020 r.
Odbiór osobisty w CKB Titanic w dniu 24.12.20 w godzinach 9.00-12.00
Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.
Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej(kaucja ustalana jest indywidualnie)
Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu lub przelewem na konto
BNP Paribas Bank Polska S.A. 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630
Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.
W przypadku rezygnacji z zamówienia po 20.12.20
WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI
REZERWACJE: 85 742 92 46 lub 532 600 092
recepcja@ckbtitanic.pl