CATERING BOŻONARODZENIOWY

  1. Strona główna
  2. Pokoje
  3. Szczegóły oferty cms

MENU ŚWIĄTECZNE

 

Zestaw I

80 ZŁ/OS

ZUPA (1 do wyboru):

  • Zupa brokułowa z cielęcymi klopsikami
  • Chrzanica z białą kiełbasą

NA GORĄCO (1 do wyboru):

  • Pieczeń z indyka w aksamitnym sosie sosie z suszonych pomidorów z ryżem jaśminowym i surówką ze świeżych warzyw
  • Szynka pieczona w tymianku w sosie pieczeniowym z ziemniakami puree i bukietem sałat w sosie vinegrette

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  • Ryba po staropolsku
  • Tatar z łososia
  • Pasztet z sosem żurawinowym
  • Rolada drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
  • Półmisek pieczonych i wędzonych mięs (przygotowany domowym sposobem)
  • Sałatka mediolańska
  • Ciasto ( sernik chałwowy, makowiec)

 

 

Zestaw II

95 ZŁ/OS 

ZUPA (1 do wyboru):

  • Krem podgrzybkowy z groszkiem ptysiowym
  • Flaki

NA GORĄCO:

  • Połówka kaczki faszerowanej jabłkami z sosem żurawinowym, kopytkami i buraczkami
  • Schab nadziewany mięsem i kurkami w ziołowym sosie, ziemniaki opiekane, surówka z marchewki i chrzanu

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  • Ryba faszerowana
  • Ozory wieprzowe z sosem tatarskim
  • Befsztyk tatarski
  • Pasztet z paskami słoniny
  • Półmisek pieczonych i wędzonych mięs(przyrządzony domowym sposobem)
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Sałatka krabowa
  • Ciasto (sernik chałwowy, makowiec)

 

 

Zamówienia przyjmujemy do 20.12.2020 r.

Odbiór osobisty w CKB Titanic w dniu 24.12.20 w godzinach 9.00-12.00

Dania wydawane są na zimno na zastawie jednorazowej.

Catering przygotowany na zastawie porcelanowej podlega kaucji zwrotnej(kaucja ustalana jest indywidualnie)

Zadatek 30% wartości zamówienia : gotówką lub kartą na miejscu w hotelu lub przelewem na konto

BNP Paribas Bank Polska S.A. 33 2030 0045 1110 0000 0072 9630  

Końcowe rozliczenie : gotówką lub kartą w dniu odbioru cateringu.

W przypadku rezygnacji  z zamówienia po 20.12.20

 WPŁACONY ZADATEK NIE PODLEGA ZWROTOWI

 

 REZERWACJE: 85 742 92 46 lub 532 600 092

recepcja@ckbtitanic.pl

Pozostałe oferty

Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij